Site Loader

Het begint allemaal met een zorgvuldige voorbereiding van de vloer. Met de juiste voorbereiding en lijm kan vinyl vloerbedekking over bijna elk schoon, droog oppervlak worden gelegd. Als u van plan bent om het over beton te installeren, controleer dan op overtollig vocht door een stuk vinylvloer van 3 x 3 voet vast te lijmen en de randen af te plakken. Probeer na 72 uur het vinyl omhoog te trekken. Als het gemakkelijk omhoog komt, is er te veel vocht in het beton om een vinyl vloer te installeren. In sommige gevallen kan vinyl rechtstreeks op oude vinyl-, keramische tegel- en houten vloeren worden gelijmd, maar daarvoor zijn speciale vulmiddelen en lijmprocedures nodig en de prijs van beton cire vloeren kan behoorlijk duurder zijn.

Raadpleeg de fabrikant voor specifieke instructies voor dit soort installaties van PVC-vloeren.

  • Verwijder eerst de schoen- of plintlijst en de drempel of tapijtstroken bij de deuropening. In een badkamer verwijdert u het toilet en de wastafel als die op een voetstuk staat (foto 1). Het is meestal te veel werk om een badmeubel te verwijderen, dat toch al niet moeilijk te bewerken is. Zelfs als je over de oude vloer gaat met 1/4-in. underlayment, snij of bevestig los vinyl en vul lage plekken eerst met een uithardende soort vloervulmiddel zodat de underlayment vlak komt te liggen (Foto 3).
  • Op foto 2 ziet u hoe u de onderkant van de deurstijlen afsnijdt, zodat de nieuwe vinyl vloerbedekking eronder kan schuiven. Dit is een stuk eenvoudiger dan te proberen het vinyl rond het lijstwerk te snijden. Wanneer u de sjabloon maakt, schuift u het vierkant onder de deurstijl voordat u het papier markeert (foto 5).
  • Als de oude vloer is voorbereid en schoon is, bent u klaar om de papieren sjabloon te maken en deze te gebruiken om zowel de nieuwe ondervloer als het vinyl te markeren voor het snijden. Elke zware papier zal werken voor de sjabloon. Wij gebruikten rood harspapier, verkrijgbaar bij de meeste thuiscentra.

Hoe kunt u de beste afmetingen voor uw PVC-vloer bepalen?

Het is moeilijk om een sjabloon met exacte afmetingen te maken, dus gebruiken we een techniek die is ontwikkeld door vloerinstallateurs om de vorm van de kamer op het papier te “scriben” en dit vervolgens over te brengen op de vloer (foto’s 4 en 11). Het maakt niet uit hoe breed uw liniaal is of hoe ver uw passerpunten uit elkaar staan wanneer u de sjabloon maakt, zolang u dezelfde liniaal en passerinstelling gebruikt wanneer u de markeringen overbrengt op de ondervloer en de vloerbedekking.

Derek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CALENDER

April 2021
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

De markt voor cosmetische lichaamsverzorging

De cosmetische lichaamsverzorgingsindustrie is groeiend. Dit omvat huidverzorgingsproducten, die variëren van gezichtsreinigers tot scrubs beste fohn vergelijking, maskers en voetcrème. Huidverzorging is ook het onderwerp van professionele behandelingen zoals harsen, epilatie en carboxytherapie. Het omvat ook lichaamswas, hand- en voetcrèmes en lichaamsoliën.

RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share