Hieronder de uitleg over de opties hoe jij aan een ticket kan komen voor MANIFEEST.

Promoot mee

Wij hebben een goed verhaal en jij hebt veel vrienden. Nodig ze uit & schrijf een promo-post over MANIFEEST op je eigen facebook-pagina. Jij blij met je ticket voor MANIFEEST en wij blij met je steun. Samen met jouw vrienden gaan we een vet feest bouwen!

Kies je donatie

Kijk, wij regelen een vet feest en toffe mensen met een goed verhaal voor jou in Volkshotel. Maar we willen dat ook mogelijk maken in het zuiden van Libanon. Alle donaties die tijdens MANIFEEST worden opgehaald gaan daarom naar de creatie van MANIFEEST Libanon. Koop hier je ticket en bepaal zelf wat je betaalt (minimaal €2)*.

Co-creatie Amsterdam

Een vet feest geven doe je samen. Daarom willen we dat jij deel uit maakt van MANIFEEST. Check onderstaande opties en steek je handen uit de mouwen!

 • Werk mee aan de Bas Kosters Peace Pak Parade. Je kan zelf kiezen hoe:
  • Kom knutselen, knippen, plakken en kleding maken op 10 september onder leiding van Bas Kosters kleding (deadline 7 september) & doe mee aan de Peace Pak Parade tijdens de opening op 23 september (deadline 20 september).
  • Kom helpen met het maken van happy-protest-borden op 10 september & doe mee tijdens de street parade tijdens de opening 23 september (deadline 20 sept)
  • doe mee aan de street parade tijdens de opening op 23 september (deadline 20 sept)
 • Word event planner en help de organisatie van MANIFEEST
  • begeleiden van de artiesten, op & afbouw, stage manager (deadline 16 sept)
 • Open mic: wat heb jij te zeggen? (sprekers / column / talks)
  • Omschrijf je thema / stuur je speech / mail naar de programmeur en Nachtburgemeester van Amsterdam (deadline 20 sept)
 • Is de programmering nog niet compleet en weet jij wat we missen? Laat ons weten wat we over het hoofd zien en doe mee!
  • Mail je plan/voorstel/wens/idee naar ons! (deadline 20 sept)

Co-creatie Libanon

Smaakt dit naar meer? Ga met ons mee naar Libanon. We organiseren daar MANIFEEST Libanon. We hebben plek  voor je om mee te gaan om persoonlijk en ter plekke mensen zoals jijzelf te ontmoeten, mensen die zich inzetten voor goede verhalen en mooie dingen.

Wil je mee? Schrijf je nu in en stuur ons je motivatie. Ben jij wie we zoeken, dan nemen we contact met je op voor een afspraak bij ons op MANIFEEST.

Klik hier voor meer informatie over het project.

 

*zodra de financiële doelstelling van dit project is bereikt zal PAX jouw donatie besteden aan vredesinitiatieven in andere landen dan in Libanon alleen.